مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران:
۶۰ درصد نانواییهای مازندران دوگانهسوزند
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران نان را بهعنوان ماده غذایی غالب و یکی از مهمترین منابع تغذیه مردم دانست و اظهار داشت: درگذشته بحران قطع گاز مشکلات عدیدهای در بخشهای مختلف ازجمله پخت نان در خبازی های استان مازندران ایجاد میکرد درصورتیکه اکنون نقطه قوت نانواییهای مازندران دوگانهسوز بودن آنهاست.
عباسعلی وفایی نژاد بابیان این مطلب افزود: تاکنون ۶۰ درصد واحدهای خبازی در استان مازندران بهصورت عملیاتی دوگانهسوز شدهاند و در صورت قطعی گاز بدون ایجاد کوچکترین وقفه وظیفه پخت نان را انجام خواهند داد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران تصریح کرد: هماکنون ۲ هزار و ۳۶۰ واحد نانوایی یارانهای نوع ۱ و ۵۶۲ واحد نانوایی یارانهای نوع ۲ مجهز به سوخت دوم از نوع گازوئیل و سیلندرهای گاز مایع هستند.
وی با توجه به میزان ۲۱۹۶ سهمیه برای ارائه تسهیلات بهسازی و نوسازی نانواییهای مازندران اظهار داشت: تاکنون ۱۸۲۵ نفر بهعنوان متقاضی ثبتنام کردند که با توجه به دو برابر شدن تسهیلات ضرورت دارد نانوایان بخشی از این تسهیلات را در راستای سیاستهای پدافند غیرعامل و بهمنظور آمادگی و حصول اطمینان در تداوم تولید نان در بروز احتمالی افت فشار گاز یا قطع شدن آن صرف دوگانهسوز کردن خبازی و تهیه موتوربرق کنند.
وفایی نژاد افزود: همکاری اتحادیهها و تعاونیهای خبازان نیز میتواند فرآیند دوگانهسوز نمودن خبازی ها و فراهم شدن امکانات لازم برای آمادگی با بحرانهای احتمالی و تأمین نان موردنیاز مردم در آن شرایط حساس را تسریع ببخشد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همچنین خطاب به اتحادیهها تصریح کرد: اتحادیههای خبازان بههیچعنوان مجاز نیستند صدور معرفینامه تسهیلات را منوط به تسویه بدهی نانوایان به اتحادیه نمایند.
برچسب ها :اخرین خبر ، اخرین خبر شمال کشور ، اداره کل غله مازندران ، پایگاه خبری و تحلیلی شمال کشور ، حامی شمال ، خبر انلاین ، خبر فارسی ، دوگانه سوز کردن نانوایی ها ، عباسعلی وفایی نژاد ، هفته نامه حامی شمال
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰